By Claudia Ciobanu |
Ingrediente: 500g orez (va recomand orezul in pungute perforate, se gaseste in magazine si se fierbe usor si frumos)
o cutie porumb fiert (puteti pune mai mult daca va place porumbul in general)
3 oua (eu am pus 5 pentru ca aveam niste oua mici de la mamaita mea de la tara:))
200 g mazare din conserva
350g piept de pui afumat (aproximativ)
2-3 linguri de ulei
sare, piper alb
Mod de preparare: Daca tot am facut pui in 5 culori, era musai sa am si orez yang zu la masa, asadar n-am stat pe ganduri si m-am apucat rapid de treaba! Am fiert orezul conform instructiunilor de pe pachet (nu fierbeti pana se zobeste), mai exact am pus o oala cu apa si sare la fiert, cand a inceput sa fiarba am introdus pungutele in oala si mi-am vazut de treaba pret de vreo 20 de minute cand era gata.
By Claudia Ciobanu |
Intr-o tigaie cu o lingura de ulei, am calit ouale amestecandu-le si zobindu-le in continuu pana cand am obtinut mai multe bucatele mici (exista si varianta sa le prajiti ca pe omleta si sa le taiati bucatele apoi).
By Claudia Ciobanu |
By Claudia Ciobanu |
By Claudia Ciobanu |
By Claudia Ciobanu |
Intr-o alta tigaie incapatoare (wok sau o tigaie mare si adanca), am pus 2-3 linguri de ulei si am calit pieptul de pui afumat pe care il taiasem bucatele mici in prealabil. Intre timp, am lasat mazarea si porumbul intr-o sita la scurs.
By Claudia Ciobanu |
Cand a inceput sa se rumeneasca, am adaugat restul de ingrediente: porumbul, mazarea, si orezul care intre timp era gata si le-am calit amestecand periodic.
By Claudia Ciobanu |
By Claudia Ciobanu |
Dupa ce s-au calit bine (nu trebuie sa aiba nici un fel de zeama), am adaugat bucatile de ou, iar apoi sarea si piperul dupa gust.
By Claudia Ciobanu |
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu