2 castraveti
1 ardei gras rosu sau verde
100 gr. sunca afumata (puteti pune si piept de pui afumat sau muschi de porc afumat)
1 ardei iute
100 gr. brinza sarata, preferabil feta
50-100 g masline
sare, piper, ulei
OPTIONAL: salata verde, porumb
Mod de preparare: Spalati legumele si tocati-le intr-un bol. Tocati maruntel afumatura si puneti-o peste legume. Fierbeti bine ouale si tocati-le rondele. Adaugati maslinele si daca este cazul, salata verde spalata si maruntita in prealabil si porumbul (folositi porumb fiert din conserva). Tocati marunt si ardeiul iute si amestecati-l cu restul de ingrediente. Nu puneti multa sare daca branza este foarte sarata! Asezonati cu piper si foarte putin ulei (uleiul este optional). Branza taiata cubulete se pune deasupra pentru un aspect mai placut.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu