mazare fiarta (optional)
1 piept de pui dezosat si fara piele (optional)
1 kg cartofi
100g masline
4-5 morcovi
maioneza (gasiti reteta pentru maioneza in categoria DIVERSE)
sare, piper
Mod de preparare: Fierbeti bine cartofii in coaja si lasati-i sa se raceasca. Curatati morcovii si fierbeti-i bine. Fierbeti bine pieptul de pui si dupa ce se raceste tocati-l marunt. Curatati maslinele de samburi. Decojiti cartofii dupa ce se racesc si tocati-i cat mai marunt. Tocati foarte marunt toate muraturile si scurgeti-le bine de zeama. Opriti pentru decor cateva bucatele de muraturi si folositi-va imaginatia (maslinele sunt tot pentru decor si dupa ce ati indepartat samburii, le puteti toca rondele sau solzisori).Tocati bine morcovii fierti. Amestecati intr-un vas mare legumele tocate marunt (muraturile, cartofii, morcovii), adaugati pieptul de pui maruntit si mazarea fiarta scursa de zeama. Adaugati maioneza cat sa lege toata compozitia si puneti sare si piper dupa gust. Asezati salata in boluri sau platouri si acoperiti-o cu un strat subtire de maioneza. Decorati-o cu masline si muraturi.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu