Symphonicity by Sting, 18 000 de spectatori, cativa norocosi, o marturie



Probabil ca auziti frecvent replica: " Eu n-am castigat nimic niciodata!" si nu stiu cum se face ca parca unii, mereu aceiasi, castiga aproape ori de cate ori participa la cate un concurs. Eu una nu cred in noroc, sunt convinsa ca norocul ti-l faci singur insa cred in sansa. Sansa de a face un lucru sau sansa de a participa la un concurs, spre exemplu, sunt singurele care te plaseaza in randul posibililor castigatori. Eu n-am sa mai spun ca n-am castigat nimic in viata mea, ba din contra, o sa imi amintesc cu drag de sansa unica pe care mi-au oferit-o Prima TV si Magic FM.
Surprinzator sau nu, trebuie sa multumesc si altcuiva pentru premiul castigat si acea persoana este cel mai important om din viata mea, care imi ofera zilnic motive de bucurie iar acum vrand nevrand, a reusit sa declanseze o serie de intamplari care au dus la un premiu nesperat de frumos. Acea persoana este puiul meu, cum era de asteptat, care jucandu-se ca de obicei cu telecomanda, a schimbat canalul pe Prima TV unde tocmai se anunta un concurs al minunatei emisiunii Focus Monden, numit Meet&Greet Sting. Fanii Sting, care vroiau sa participe, trebuiau sa posteze pe pagina de Facebook a emisiunii Focus Monden o intrebare pe care i-ar adresa-o lui Sting daca ar avea ocazia. Cele mai interesante 2 intrebari urmau sa fie premiate cu 2 invitatii duble la concert (cate o invitatie dubla de caciula) si ocazia de a-l cunoaste pe Sting. Nu particip la concursuri care aleg castigatorii prin tragere la sorti, insa acest concurs nu implica nici o extragere, asadar mi s-a parut o sansa pe care nu trebuia sa o ratez. Sting a fost dintotdeauna pe gustul meu si mi-am dorit premiul foarte mult, prin urmare am postat o intrebare imediat si am asteptat cuminte rezultatul :). In weekend am iesit la un gratar si ne-am intors acasa pe la 15:30 pentru ca Mihaita era obosit si trebuia sa doarma dupa-amiaza. Cu siguranta am mai fi stat la aer daca nu tineam la programul celui mic, insa faptul ca ne-am intors acasa atunci a fost decisiv pentru ridicarea premiului. Primisem un mesaj de la Prima TV in care ma anuntau ca sunt fericita castigatoare a unuia dintre premii si ca ma roaga sa le raspund pana la ora 16:00 ca sa poata anunta castigatorii la Focus peste 2h. Era deja 15:50 si nu stiam ce sa fac mai intai: sa adorm copilul, sa topai de bucurie, sa le scriu inapoi, sa imi sun familia si prietenii, bucurie mare mare! Am reusit sa raspund rapid la mail, am adormit copilul in timp ce vorbeam cu mama la telefon (imi propusesem sa vorbesc 2 minute cat sa ii spun ca am castigat, insa Mihaita a adormit langa mine pe nesimtite, asadar am putut continua cu telefoanele linistita :)). Aveam mari emotii pentre ca deja era aproape 16 si ma temeam ca am raspuns prea tarziu... din fericire m-au sunat in jumatate de ora si mi-au confirmat castigarea premiului, apoi am auzit si stirea la Focus si am inceput sa imi fac noi probleme: cu ce ma imbrac, oare voi putea sa imi iau aparatul foto, bineinteles ca imi treceau prin cap tot felul de intrebari si imi faceam griji pentru toate nimicurile... Slava Domnului ca m-au anuntat cu aproximativ 24h inainte si n-am avut mai mult timp la dispozitie sa ma stresez!
In ziua cea mare m-am relaxat brusc dupa pranz, stiam deja ca ma va insoti sora mea, decisesem si cu ce ma imrac, lucrurile deja prindeau contur. La ora 18:00 m-am intalnit cu reprezentanta Prima TV care mi-a inmanat biletele si l-am cunoscut pe celalalt castigator, despre care aflasem intre timp ca era pitestean de-al meu si ca sora mea il cunostea... asta da coincidenta! In jurul orei 19:30 urma sa il intalnim pe marele artist, castigator a 16 premii Grammy, o nominalizare la Oscar, membru al Rock and Roll Hall of Fame si Songwriters Hall of Fame! Piece of cake, ah? :D
Am venit pregatita sa ii cer un autograf pe fotografia puiului meu, aveam si aparatul foto la mine, asteptam cu nerabdare the big moment! Deja se stransese un grup de aproximativ 10 persoane,  toti emotionati indiferent de varsta sau sex :).
Intr-un final ne preiau organizatorii, ne duc in backstage si ne spun sa asteptam cuminti intr-o camera pana cand va veni Sting sa ne cunoasca. Statusem in picioare cateva ore insa nu mai simteam deloc oboseala, asteptam doar sa-l vad intrand, sa apuc sa fac macar o poza si sa ii cer un autograf!
Cand a intrat pe usa, eram cu totii asezati oarecum in semicerc si a dat mana cu fiecare in parte, incercand sa varieze tipurile de salut: "Hello", "How are you", "Hi there", etc... Se purta foarte natural, a incercat sa dea atentie fiecaruia in parte desi era tarziu si este cunoscut pentru punctualitatea sa cand vine vorba de inceperea concertelor. M-a frapat cat de bine arata, daca n-as fi stiut, n-as fi zis niciodata ca are aproape 60 de ani! A facut poze cu toata lumea, a dat autografe tuturor si pentru ca e un gentleman, m-a intrebat cine e copilul din poza pe care l-am rugat s-o semneze, mi-a spus ca este foarte frumos iar apoi m-a intrebat cum il cheama, desi semnase deja poza si trecuse la urmatorul autograf. Ce altceva as mai putea adauga? Indiferent care au fost motivele lui, pentru mine, ca mama, a contat foarte mult!
Toata treaba a durat probabil 10-15 minute, nu stiu exact, a trecut prea repede :). Pana sa ne dezmeticim, a inceput concertul si deja aveam un nou motiv de bucurie: muzica lui Sting si prestatia live impecabila! Si-a reorchestrat piesele, bandul si orchestra din spate au fost la inaltime, a cantat din inima si a ridicat publicul in picioare! Vedete sau nu, cu totii faceam parte din acelasi public care fredona si aplauda la unison.
La final, s-a intors de 3 ori pe scena pentru ca publicul nu vroia sa-l lase sa plece. Din nefericire pentru noi, nu a mai existat si o a 4-a oara, insa ne vom aminti cu siguranta faptul ca isi iubeste publicul si, desi orchestra parasise scena, s-a intors sa ne multumeasca prin melodia "Message in a bottle", interpretata cu ajutorul unei chitare si a 18 000 de oameni...


















2 comentarii:

  1. Un articol care m-a facut sa retraiesc orele magice de luni seara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Denis. Astept cu mare interes si articolul tau :)

    RăspundețiȘtergere

Retete populare