Una calda, una rece...

Sunt suparata. Si dezamagita. De ce? Amy Winehouse (cu un mare accent pe wine) a anulat concertul de la Bucuresti. Da, stiu... tot mapamondul stie, numai eu am aflat astazi si desi nu ma surprinde, tot suparata sunt pentru ca tocmai ce ma bucuram ca sunt pe primul loc la concursul cu satire pentru care am cersit voturi la toti cunoscutii si necunoscutii pe care ii am in lista de prieteni pe facebook. Probabil o sa ziceti ca am fortat nota, ca daca am castigat concursul de la Prima TV si am fost la concert la Sting, mi-am luat-o in cap. Complet gresit! Sunt doua chestiuni distincte care nu se bazeaza pe noroc sau acatiste, asadar am tot dreptul sa fiu suparata... Nu pot nici sa sustin ca nu ma asteptam, e bine cunoscuta mititica Amy pentru excesele ei cand vine vorba de alcool si droguri, insa imi place tare mult muzica ei si am sperat ca pot sa o vad si in concert.
Organizatorii concursului m-au contactat sa ma intrebe la ce alt concert as vrea sa merg (nu mai devreme de luna august) insa  nu ma incanta nimic din ceea ce urmeaza. Decat sa stau acasa si sa ma oftic maxim, am decis sa nu-mi retrag participarea si sa concurez pentru un bilet la concertul Deftones... dar nu prea sunt nici astia pe placul meu, prin urmare si daca voi castiga, tot suparata sunt... Ma gandesc serios sa cedez altcuiva biletul (nu stiu daca se poate)... oricum e un singur bilet, nu e o invitatie dubla, asadar nu cred ca ar fi prea cool sa merg singura la un concert pe care nu-l astept cu nerabdare, nu? :))) ce ironic... in timp ce scriam fraza precedenta, canta la tv piesa "Boulevard of broken dreams" a lui Green day, is this a sign? :D Neaaahhh... imi trece mie :) Stiu ca sunt altii mai oropsiti ca mine, care au dat bani pe bilet si care acum alearga disperati sa si-i recupereze... Daca va incalzeste cu ceva, am patit-o si eu la concertul Depeche Mode anulat acum cativa ani, cumparasem bilete cu juma' de an inainte si ca sa fie treaba treaba, cumparasem vreo 20 ca mergeam in gasca... I know, life sucks sometimes! Pe mine personal ma dispera cand vad d-astia alde Winehouse carora li s-a urat cu binele si pe motiv ca sunt artisti, o ard continuu in gang bang, prajiti, afumati sau injectati... Se mai distreaza omul, dar mai bea si apa... Daca nu erau crestinii astia cumparatori de bilete si albume, mai avea Amy bani de bautura? Prin urmare, downloadati ilegal de pe net ca artistii dau banii pe prostii :))) OK, am glumit... nu toti dau banii pe prostii... dar e mai rentabil sa downloadezi de pe net, cel putin in Romania unde the internet police inca mai doarme in sosoni :D.
Ca sa inchei pe o nota mai optimista, intrati pe linkul de mai jos ca in ciuda titlului, a reusit sa ma faca sa rad si mi-a trecut supararea. Insa tot dezamagita sunt :(.

http://demotivare.com/posters/1097/dimineata-intr-un-camin-studentesc.html

2 comentarii:

  1. :(..lasa ca o sa mai vina..avem timp zic... Si eu pandeam sa cinstesc pe apropiatii din presa care s-ar fi putut lovi de un bilet la concert:))...ce sa-i faci. Asa e ea... daca maica'sa n-o vede cand pleaca de acasa:))...poate tocmai d'aia face muzica asa speciala:X. Satira ta tot marfa ramane!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, sa speram ca nu baga o supradoza si ramane doar muzica de ea :D

    RăspundețiȘtergere

Retete populare