Ingrediente: 500g branza sarata sau putin sarata (puteti folosi feta, telemea, orice fel de branza preferati sa mancati de obicei)
1 legatura de marar proaspat ( daca nu va place mararul, incercati cu patrunjel)
2-3 linguri de smantana
sare, piper alb
OPTIONAL: usturoi verde sau ceapa verde
Mod de preparare: Pasati bine branza (daca este feta se paseaza usor dar daca este telemea sau alt tip de branza, puteti folosi pasatorul pentru piure sau o puteti da pe razatoare). Adaugati smantana si amestecati bine, apoi mararul tocat foarte fin, sarea (gustati inainte din amestec, daca branza e foarte sarata, este posibil sa nu mai fie nevoie de sare), piperul si daca optati pentru usturoi verde sau ceapa verde, tocati-le marunt si amestecati-le cu restul de ingrediente omogen.
Se poate servi direct pe paine sau folosi la prepararea altor aperitive.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu