By Claudia Ciobanu |
Dupa concedii si plimbari, revin cu niste prajiturici rapide si fara coacere, asa cum imi plac mie :). Partea buna este ca sunt destul de satioase si nu-ti trebuie mai mult de una daca vrei sa te-ndulcesti, partea mai putin buna este ca trebuie sa le montezi cu atentie, o sa vedeti despre ce vorbesc :).
Ingrediente: 2 pachete biscuiti rotunzi (fara crema)
2 pachete de unt
4 pliculete zahar vanilat
esenta de vanilie si esenta de rom
2 lingurite de cacao
150g nuca sau alune macinate
100 ml de lapte
150g ciocolata rasa (preferabil neagra)
Mod de preparare: Se fac 2 creme in felul urmator: fiecare pachet de unt (moale, la temperatura camerei) se freaca bine cu zaharul vanilat (cate 2 pliculete la un pachet de unt). Intr-unul din bolurile cu unt si zahar, adaugam esenta de vanilie, iar in celalalt cernem cacao, adaugam esenta de rom si omogenizam cu nuca/alunele macinate. Astfel obtinem o crema alba si una neagra.
By Claudia Ciobanu |
Se lasa la frigider cateva ore si apoi sunt numai bune de servit!
By Claudia Ciobanu |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu