By Claudia Ciobanu |
Gata in maxim 15 minute! O garnitura gustoasa si mai ales sanatoasa! Eu o servesc atat la fripturi cat si la preparate chinezesti (pui in 5 culori sau pui cu urechi de lemn, de exemplu).
Ingrediente: 500g orez (va recomand orezul in pungute perforate, se fierbe foarte repede si frumos)
1 punga amestec legume congelate dupa preferinte (eu am pus amestec mexican, fara orez)
50 - 100g unt
OPTIONAL: verdeata (patrunjel, marar)
sare, piper
Mod de preparare: Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si se lasa la scurs. Intr-o tigaie la foc mic, se pun legumele congelate (eu nu am pus deloc apa, le-am lasat sa se decongeleze la abur dar puteti pune o jumatate de pahar de apa daca doriti).
By Claudia Ciobanu |
Cand se evapora toata apa din tigaie, se adauga orezul scurs de zeama, untul, sarea si piperul. Caliti cateva minute, pana cand se topeste complet untul si se omogenizeaza amestecul.
By Claudia Ciobanu |
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu