| By Claudia Ciobanu |
Gata in maxim 15 minute! O garnitura gustoasa si mai ales sanatoasa! Eu o servesc atat la fripturi cat si la preparate chinezesti (pui in 5 culori sau pui cu urechi de lemn, de exemplu).
Ingrediente: 500g orez (va recomand orezul in pungute perforate, se fierbe foarte repede si frumos)
1 punga amestec legume congelate dupa preferinte (eu am pus amestec mexican, fara orez)
50 - 100g unt
OPTIONAL: verdeata (patrunjel, marar)
sare, piper
Mod de preparare: Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si se lasa la scurs. Intr-o tigaie la foc mic, se pun legumele congelate (eu nu am pus deloc apa, le-am lasat sa se decongeleze la abur dar puteti pune o jumatate de pahar de apa daca doriti).
| By Claudia Ciobanu |
Cand se evapora toata apa din tigaie, se adauga orezul scurs de zeama, untul, sarea si piperul. Caliti cateva minute, pana cand se topeste complet untul si se omogenizeaza amestecul.
| By Claudia Ciobanu |
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu