Ingrediente: 1 piept de pui dezosat si fara piele (eu am avut unul cu os si piele dar le-am indepartat dupa ce l-am fiert)
o cutie sau un borcan de ciuperci
3-4 linguri de smantana
marar tocat fin
jumatate de lamaie
200-300 g maioneza (gasiti reteta de maioneza aici)
sare, piper alb
Mod de preparare: Fierbeti bine pieptul de pui si tocati-l marunt dupa ce se raceste. Spalati bine ciupercile si dati-le intr-un clocot. Scurgeti-le bine de apa si lasati-le sa se raceasca.
Intr-un bol incapator, asezati ciupercile si bucatelele de pieptul de pui, peste care adaugati smantana, maioneza si mararul. Amestecati usor pana cand se omogenizeaza.
Stoarceti lamaia si puneti zeama in bol impreuna cu sarea si piperul dupa gust. Amestecati pana cand se incorporeaza si acestea dupa care dati la rece cca 1h.
arata bine, nu am mai mancat, dar o sa fac si eu in curand :)
RăspundețiȘtergeresuna-ma daca ai nevoie de asistenta :D
RăspundețiȘtergere